Podpořte Zelené v Ústeckém kraji!
Chceme Česko moderní, zdravější a spravedlivější.

Zelení fungují bez podpory lobbistických skupin i bez státních příspěvků. Naše činnost je tak závislá na vás, našich podporovatelích a sympatizantech. Jen s vaší pomocí můžeme v našem cíli uspět a růst. Volby do Poslanecké sněmovny se konají již na konci října 2017.

Částka 300 Kč nám umožní pořídit plachtu na plot nebo balkon, za 1 000 Kč vytiskneme tisíc letáků nebo volebních novin, za 2 000 Kč polepíme petiční stánek a za 5 000 Kč zajistíme týdenní výlep na 150 plochách.

Pojďme spolu proměnit Ústecký kraj. Děkujeme!

Kontaktní údajeVyplněním vašich údajů a odesláním formuláře uzavřete se Stranou zelených darovací smlouvu, kterou vám obratem zašleme e-mailem. Po skončení kalendářního roku vám vystavíme Potvrzení o přijetí daru pro uplatnění odečtu daru ve vašem daňovém přiznání.

Odesláním formuláře uzavírám se Stranou zelených, Senovážné náměstí 2, Praha 1, IČ 00409740, darovací smlouvu a uděluji jí souhlas ke zpracování osobních údajů v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů za účelem zpracování a přiznání daru a zasílání informací o Straně zelených, a to i elektronickými prostředky. Mnou uvedená data budou součástí výroční finanční zprávy politické strany v souladu se zákonem č. 424/1991 Sb. a některá budou zveřejněna také na webových stránkách obdarovaného (pouze výše daru, jméno a příjmení, místo pobytu a datum narození nebo název a sídlo právnické osoby).