Podpořte Zelené v Ústeckém kraji!
Máme lepší příběh pro náš kraj

Zelení letos kandidují na koaliční kandidátce Spojenci pro kraj
společně s Hnutím Jsme PRO!, TOP 09, SNK-ED a LES.

Po čtyřleté odmlce tak navazují na spolupráci z roku 2012, kdy se v kraji poprvé utvořila
široká opozice proti zkorumpovanému vedení kraje a mafiánským praktikám.

O zamezení klientelismu a využití potenciálu našeho kraje budeme usilovat dál, silnější než kdy dříve. Naše kandidátka je doslova nabitá osobnostmi, odborníky a severočeskými patrioty,
kteří dohromady tvoří Spojence pro kraj.

Přidejte se k nám na cestu za lepším příběhem našeho kraje.
Úspěch Spojenců znamená naději, že náš kraj nebude již déle odpadištěm,
které zaostává za zbytkem republiky. Jako Spojenci společně s vámi můžeme využít
potenciál Ústeckého kraje a začít psát veselejší stránky jeho dějin.

Strana zelených (IČ 00409740) zpracovává osobní údaje dárců na základě zákonné povinnosti evidovat dárce politických stran v souladu se zákonem č. 424/1991 Sb. Prosím, berte na vědomí, že osobní údaje v rozsahu jméno, příjmení, datum narození a obec trvalého bydliště, budou zveřejněny na webových stránkách Strany zelených a Úřadu pro dohled nad hospodařením politických stran a hnutí v rámci výroční zprávy nebo zprávy o volební kampani. E-mailovou adresu a číslo telefonu zpracovává Strana zelených na základě svého oprávněného zájmu za účelem přímého marketingu a rozvoje vztahu s dárci. Proti takovému zpracování je možné vznést námitku na soukromi@zeleni.cz. Více o ochraně osobních údajů ve Straně zelených najdete na http://www.zeleni.cz/soukromi.