Podpořte Zelené v Praze 6!

Již 12 let v Praze 6 hájíme veřejný zájem. Naše hodnoty jsou dlouhodobě pevné a jejich společným jmenovatelem je lepší budoucnost pro všechny.

Víme jak na to. Za naším programem nestojí pouze slova a sliby, ale hlavně činy. Podzimní komunální volby můžou naší městské části přinést zásadní změnu. Chceme být její hnací silou.

Co prosazujeme?
respekt k lidem i přírodě
kvalitní veřejný prostor
transparentnost
dostupné bydlení
participativní demokracie a podpora občanské společnosti
vzdělávání pro budoucnost

Na naší kampani dobrovolně a bez nároku na honorář spolupracuje spousta skvělých lidí. Téměř 100% kampaně tvoříme ve vlastní režii, ve svém volném čase. Přesvědčte se sami - naše financování je zcela transparentní. Mnoho věcí pořídíme zdarma, některé však ne. Každá koruna se počítá.

Děkujeme za vaší podporu!

jménem Zeleného týmu
Mgr. Petr Píša – kandidát na starostu, historik, člen zastupitelstva MČ Praha 6 a předseda zastupitelského klubu Zelených na Praze 6

Zelení Praha 6
e-mail: praha6@zeleni.cz | Praha6.zeleni.cz

Již vybráno 23194 Kč z cílových 300000 Kč.