Podpořte Zelené na Praze 5

Strana zelených se bude ucházet o vaše hlasy v letošních komunálních volbách, ve kterých se na další čtyři roky rozhodne, jak se nám v naší městské části bude žít. V minulých volbách jsme získali 11% hlasů a 7 zastupitelských mandátů a v naší práci na radnici chceme pokračovat. Sestavili jsme kvalitní program a pestrou kandidátku s nadpoloviční většinou žen. K našim prioritám patří boj se suchem a horkem, dostupné bydlení, citlivý územní rozvoj, transparence, podpora občanských spolků a kvalitní péče o zeleň a památky. Naši kandidáti a kandidátky nemají vazby na bohaté firmy a mocné developery, naše kampaň je závislá na práci dobrovolníků a darech našich příznivců. Pokud stejně jako my nechcete na Praze 5 jen přespávat a stát v kolonách, ale kvalitně bydlet a žít, podpořte nás darem. Děkujeme!