Chci čisté, moderní a fungující město.
Podpořte Koalici pro otevřený Vsetín!

Z podnikání vím, že i malé změny mohou mít velký dopad. Jako majitel firmy se člověk snaží vylepšovat každodenní provoz, protože jen tak může dosáhnout velkých cílů.

Ve městě je to podobné. Bez toho, aniž by fungovaly každodenní drobnosti, nemá smysl plánovat velké vize. Před tím, než začneme budovat megalomanské lanovky či obchodní galerie, bychom měli zajistit, že fungují věci, které lidé ocení každý den.

Třeba méně nepořádku u popelnic. Ulice bez dopravních zácp a fungující MHD. Dostupné veřejné WC. Bezpečná dětská hřiště. Více zeleně a méně betonu.

Vsetín může být takto správně fungujícím městem. Bez změny na radnici to ale nepůjde.

Poslední čtyři roky jsme z opozice dosáhli několik pozitivích změn - například omezení hazardu. Za vše ostatní nám ale byly odměnou hlavně pomluvy a lži. Mě i mé kolegy to ale neodradilo. Naopak, nakoplo nás to a teď chceme udělat ještě víc.

Podpořte prosím svým darem Koalici pro otevřený Vsetín, za kterou kandiduji v podzimních volbách. Změna Vsetína začíná teď a tady - a děkuji, že nás v ní podpoříte!