Na sucho se musí od lesa
Chceme zdravé lesy, které dokáží zadržovat vodu.

Certifikace FSC zaručí, že se v našich lesích bude hospodařit šetrně, bez holosečí a chemických postřiků. Ministr zemědělství Jurečka a vedení Lesů ČR tomu ale vytrvale brání. Tím ohrožují přírodu i tisíce pracovních míst na venkově. Váš dar pomůže oslovit co nejvíce lidí a společně dosáhnout cíle. Zdravých lesů, kam rádi chodíme.

Kontaktní údajeVyplněním vašich údajů a odesláním formuláře uzavřete se Stranou zelených darovací smlouvu, kterou vám obratem zašleme e-mailem. Po skončení kalendářního roku vám vystavíme Potvrzení o přijetí daru pro uplatnění odečtu daru ve vašem daňovém přiznání.

Odesláním formuláře uděluji Straně zelených, Senovážné náměstí 2, Praha 1, IČ 00409740 souhlas se zpracováním osobních údajů v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů za účelem zpracování a přiznání daru a zasílání informací o Zelených, a to i elektronickými prostředky. Mnou uvedená data budou součástí výroční finanční zprávy politické strany v souladu se zákonem č. 424/1991 Sb. a některá budou zveřejněna na webových stránkách obdarovaného (pouze výše daru, jméno a příjmení, obec a datum narození nebo název a sídlo právnické osoby).