Máme plán pro Ústecký kraj
Podpořte koaliční kandidátku Pirátů a Strany zelených
pro volby do Zastupitelstva Ústeckého kraje 7. a 8. října 2016

Pomozte nám naplnit vizi, kterou máme pro náš kraj! Chceme kraj, jehož institucím je možné věřit, kraj bez hrozivých dopadů průmyslu na lidské zdraví, kraj, ve kterém máte perspektivu. Zkrátka kraj, ve kterém je radost žít! Abychom ale náš plán mohli prosadit, potřebujeme o sobě dát vědět co nejvíce lidem. Naši kampaň nefinancují žádní velcí sponzoři, proto potřebujeme vaši pomoc!

Chci podpořit darem

Kontaktní údajeVyplněním vašich údajů a odesláním formuláře uzavřete se Stranou zelených darovací smlouvu, kterou vám obratem zašleme e-mailem. Po skončení kalendářního roku vám vystavíme Potvrzení o přijetí daru pro uplatnění odečtu daru ve vašem daňovém přiznání.

Odesláním formuláře uzavírám se Stranou zelených darovací smlouvu a uděluji jí souhlas ke zpracování osobních údajů v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů za účelem zpracování a přiznání daru a zasílání informací o Straně zelených, a to i elektronickými prostředky.