Podpořte Stranu zelených v Praze 6!
Nejsme zelenáči a leccos jsme už dokázali.

Zabránili jsme např. výprodeji státních pozemků v Šárce. I díky naší razanci se zvětšuje počet míst ve školkách a systém zápisů do nich je spravedlivější. Předložili jsme ucelený koncept přeměny Kulaťáku na opravdové náměstí. Jasně jsme popsali selhání města a vedení radnice Prahy 6 při prodeji rekreačního areálu Džbán. Zastupitelstvo na náš návrh schválilo ochranu pro zahrádkářskou osadu Jenerálka. Jsme ve spojení s občanskými iniciativami a pomáháme prosazovat jejich zájmy.

Po osmi letech v aktivní a konstruktivní opozici jsme po volbách 2014 sestavili koalici a radu MČ Praha 6.

Všechny přijaté dary můžete sledovat on-line na našem transparentním účtu. Financování Zelených označila organizace Transparency International jako nejprůhlednější.

Záleží nám na Praze 6. Máme plán, jak ji proměnit k lepšímu. Buďte u toho.

Strana zelených Praha 6
e-mail: praha6@zeleni.cz | Praha6.zeleni.cz

Chci podpořit darem

Kontaktní údajeVyplněním vašich údajů a odesláním formuláře uzavřete se Stranou zelených darovací smlouvu, kterou vám obratem zašleme e-mailem. Po skončení kalendářního roku vám vystavíme Potvrzení o přijetí daru pro uplatnění odečtu daru ve vašem daňovém přiznání.

Odesláním formuláře uzavírám se Stranou zelených darovací smlouvu a uděluji jí souhlas ke zpracování osobních údajů v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů za účelem zpracování a přiznání daru a zasílání informací o Straně zelených, a to i elektronickými prostředky.