Podpořte transparentní Havířov!
Chcete také, aby byl Havířov lepším místem k životu?
Pomozte nám podpořit naše aktivity v Havířově.

Soustavně informujeme o dění na zastupitelstvu a havířovském magistrátu, v průběhu roku jsme uspořádali dva velké úklidy přírodních lokalit v Havířově. Díky vašim příspěvkům budeme moci například pořídit malou kameru pro záznam z jednání havířovského zastupitelstva, pokud se tam sami nemůžete v pracovní době dostavit.

Prosíme, podpořte nás libovolnou částkou a pomozte nám přesvědčit naše spoluobčany, že lepší, než na poměry nadávat, je pracovat na jejich zlepšení.

Děkujeme.

Základní organizace Havířov
e-mail: pavel.kadlec@zeleni.cz, web: Havířov.cz

Kontaktní údajeVyplněním vašich údajů a odesláním formuláře uzavřete se Stranou zelených darovací smlouvu, kterou vám obratem zašleme e-mailem. Po skončení kalendářního roku vám vystavíme Potvrzení o přijetí daru pro uplatnění odečtu daru ve vašem daňovém přiznání.

Odesláním formuláře uzavírám se Stranou zelených darovací smlouvu a uděluji jí souhlas ke zpracování osobních údajů v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů za účelem zpracování a přiznání daru a zasílání informací o Straně zelených, a to i elektronickými prostředky.