Podpořte Zelené!
Chceme Česko moderní, zdravější a spravedlivější.

Pracujeme pro vás na desítkách radnic, v krajských zastupitelstvech i v Senátu. Pomozte nám zelený program prosadit i ve Sněmovně. Naše kampaň stojí na podpoře od jednotlivců, nikoli mocných sponzorů a lobbistů. Přidejte se a pojďme spolu proměnit Česko.

Daruji na zelenou kampaň!

Kontaktní údajeVyplněním vašich údajů a odesláním formuláře uzavřete se Stranou zelených darovací smlouvu, kterou vám obratem zašleme e-mailem. Po skončení kalendářního roku vám vystavíme Potvrzení o přijetí daru pro uplatnění odečtu daru ve vašem daňovém přiznání.

Odesláním formuláře uzavírám se Stranou zelených darovací smlouvu a uděluji jí souhlas ke zpracování osobních údajů v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů za účelem zpracování a přiznání daru a zasílání informací o Straně zelených, a to i elektronickými prostředky. Mnou uvedená data budou dle zákona 424/1991 Sb. o sdružování v politických stranách a hnutích součástí výroční finanční zprávy politické strany (částka, jméno, příjmení a datum narození nebo název a identifikační číslo právnické osoby).